A „NYERJ 1 MILLIÓT” játék időtartama

A játék 2012. május 15-től 2012. szeptember 30. éjfélig tart. A nyeremények 4 ütemben, kerülnek kisorsolásra. Az első sorsolás dátum 2012.07.02, a további sorolások minden hónap 02-án, vagy abban az esetben, ha ez hétvége, vagy munkaszüneti nap, akkor az azt követő legelső munkanap 12 órakor esedékesek. A sorsolás algoritmus segítségével történik, ez biztosítja a véletlenszerűséget, és egyidejűleg kizárja a visszaélés lehetőségét. A sorsolás helyszíne a Profit & Partners Kft. (1062 Budapest, Aradi utca 38.). A játék szervezője Fast Hungary Kft. (székhely: H-2046 Törökbálint Magyarország, adószám: 13324405-2-41, cégjegyzékszám: 13-09-101809) a játékszabályzatban, továbbiakban - Szervező.

A „NYERJ 1 MILLIÓT” játék nyereményei

Fődíja: 1 db nettó 1000000 forinttal feltöltött bankkártya. A fődíj sorsolása: 2012.10.02.

További díjak: 6 db 2 személyes wellness hétvége a szilvásváradi La’Contessa Kastélyhotelben (a fődíj sorsoláson kívüli) 3 havi sorsolásokon havonta 2 db. A nyeremény felajánlója hivatalos partnerünk, a La’Contessa Kastélyhotel. Továbbá kisorsolásra kerül 36 db SENCOR SFP 1000 típusú MP3 lejátszó (havi 9 db). A nyeremények értéke kézpénzre, vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható át. Minden regisztrált játékos részt vesz a következő sorsoláson és a fődíj sorsoláson.

„NYERJ 1 MILLIÓT” továbbajánlási nyeremények

Azok között, akik legalább 3 személynek továbbajánlják a nyereményjátékot és akik a továbbajánlás keretében regisztrálnak hírlevelünkre, extra nyeremény kerül kisorsolásra a havi sorsolás keretén belül. A nyeremény havi 3 db, előre meghatározott típusú CASIO óra, összesen 12 db. A nyeremény értéke kézpénzre, vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható át. A továbbajánlási kizárólag a továbbajánlási extra sorsoláson való részvételre jogosít, azonban a továbbajánlás nyereményként kisorsolt karórával (és a karórához kapott kóddal) lehetőség nyílik a nyereményjáték többi nyereményért folyó soroláson való részvételre.

Részvételi feltételek és regisztráció

A nyereményjátékban csak és kizárólag 16. életévüket betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt, azonban kikötés, hogy a 18. életévüket még be nem töltött résztvevők csak és kizárólag szülői vagy gondviselő írásos engedélyével vehetnek részt a játékban, és csak az Ő jelenlétükben vehetik át nyereményüket. A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a résztvevők a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt az akcióban szereplő viszonteladóknál önkéntesen – minden kényszerítő hatástól mentesen - bármilyen FAST Hungary Kft által forgalomba hozott és a cég „Használati útmutató és jótállási jegy” kísérődokumentummal ellátott CASIO ébresztő, -stopper- vagy karórát vásároljanak, és a termék átvételekor kapott, szabályosan kitöltött, lebélyegzett használati utasítás egyedi (a vásárláskor ellátott) kóddal a www.nyerjegymilliot.hu internetes felületen regisztráljanak.
A nyeremény átvételére csak a vásárlást igazoló blokk és az egyedi kóddal ellátott eredeti CASIO Jótállási jegy felmutatása jogosít!

A regisztrációval egy időben a felhasználó elfogadja a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot is. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy a regisztráció során megadott e-mail címre a Szervező és partnerei a későbbiekben hírleveleket, reklámanyagokat, ajánlatokat küldhetnek. A nyereményjátékban való részvételhez a fenti kritériumok együttes teljesülése szükséges. A regisztráció ingyenes. A résztvevők hozzájárulnak, hogy a sorsolás után, nyerés esetén a Szervező promóciós oldalán nevüket és fényképüket feltűntesse. A résztvevőnek egy kóddal csak egyszer van lehetősége a nyereményjátékban való regisztrációra. A játékos a regisztráció sikerességéről vagy sikertelenségéről automatikus válasz e-mailben értesül. A regisztráció a visszaigazoló e-mail megérkezésétől számítva érvényes hivatalosan.

A nyertes kiválasztása

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra.
A Szervező a Nyertest nyereményéről e-mailben és/ vagy telefonon is értesíti. Nem vállal felelősséget a Szervező abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező 30 napon belül nem tudja értesíteni a nyertest, vagy a nyertes nem tudja igazolni magát a blokkal vagy a nyugtával, akkor pótnyertes kerül kisorsolásra.

A nyertesek a megnyert wellness hétvégére vonatkozó vouchert és a SENCOR SFP 1000 típusú MP3 lejátszókat a sorsolást követő 30 napon belül előzetes egyeztetés után személyesen vehetik át, vagy ajánlott küldeményként kipostázzuk számukra. A további nyeremények a FAST Hungary Kft. székhelyén (2046 Törökbálint Depo, Pf.102, Raktárbázis 3/b., tel.: (36-23) 330-830, fax: (36-23) 330-827) előzetes egyeztetés után, személyesen vehetők át. A nyereményhez tartozó adó- illetve járulékfizetési kötelezettséget a Szervező rendezi. A játékban nem vehetnek részt a Fast Hungary Kft., a Profit & Partners Kft., a La’Contessa Kastélyhotel és hivatalos viszonteladóink, partnerüzleteink munkatársai és hozzátartozóik.